KOSGEB Girişimcilik Eğitimlerimiz Başladı

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliği ile girişimci adaylarına yönelik düzenlenen ücretsiz girişimcilik eğitimi İnebolu Türk Ocağı binasında başladı. 11 Aralık – 14 Aralık 2017 tarihleri arasında 32 saat sürecek eğitimi başarıyla tamamlayanlara Uygulamalı Girişimcilik Eğitim Sertifikası verilecek.

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İŞERİ,  amaçlarının girişimcilik kültürünü yaygınlaştırarak, başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak olduğunu söyledi.  Eğitim sonunda girişimci adaylarının kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazanmalarını hedefledikleri kaydeden başkanımız, eğitimi başarı ile tamamlayıp “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi” alanların işletmelerini açtıkları takdirde desteklerden faydalanabileceklerini belirtti. Girişimci adaylarının her zaman desteklenmesi gerektiğini ifade eden başkanımız, eğitim sonrasında verilen desteklerle sektöre yeni iş patronlarının kazandırılmasının, üretim, istihdam ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti.

Eğitimi ziyarette bulunan İnebolu İlçe Kaymakamımız Abdullah Atakan ATASOY ve AKP İlçe Başkanı Mustafa Huner ÖZAY'da yeni girişimcilere hayırlı olsun dileklerini iletirken bu etkinliğin İnebolu'da organize edilmesinde emeği geçen İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Şakir İŞERİ'ye teşekkür ettiler.

Eğitimi başarı ile tamamlayıp belge almaya hak kazanan girişimcilerimizi şimdiden tebrik eder, ticari hayatlarında başarılar dileriz.