İyi Parti İnebolu İlçe Başkanlığı'ndan Odamıza Ziyaret

10.01.2018 Çarşamba günü İnebolu İyi Parti Yönetimi odamızı ziyarette bulundular.

Geçtiğimiz aylarda Meral AKŞENER ve ekibi tarafından kurulan ve kısa sürede teşkilatlandıktan sonra İyi Parti ilçe Başkanlığına atanan Ahmet Nuri ÇELEBİ, yönetimi ile birlikte odamızı ziyarette bulunarak yönetim kurulu ve meclis  ile görüştü. İlçe Başkanlığına atandıktan sonra çalışmalara başladıklarını dile getiren İyi Parti İlçe Başkanı Ahmet Nuri ÇELEBİ, tüccar teşkilatını da önemsediklerini belirterek, tüccarın sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunmak ve parti çalışmaları hakkında bilgi vermek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, kendilerini kabul eden Oda Başkanımız Şakir İŞERİ’ye teşekkür etti. Bu ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren yönetim kurulu başkanımız Şakir İŞERİ, her zaman esnafın/ tüccarın sorunlarını siyasi partiler aracılığı ile gündeme taşımaya gayret gösterdiklerini, çözümünde de önemli katkıları olduğunu dile getiren İŞERİ, İyi Parti ilçe teşkilatına siyasi yaşamında başarılar dileyerek, partinin hayırlı olmasını ve güzel hizmetlerde bulunmasını temenni etti.