Odamızdan İftar Çadırına Destek

İnebolu Ticare ve Sanayi Odası olarak 06.06.2018 Çarşamba Günü İnebolu Belediyesi'nin ilçemizde kurmuş olduğu iftar çadırında düzenlenen iftar yemeğine maddi katkı sağlayarak, ihtiyaç sahiplerini sevindirdi. İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şakir İŞERİ " Ramazan Ayı'nın memleketimize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak'tan niyaz ederim. Birlikteliği, barışı, kardeşliği ve sevgiyi ancak bu şekilde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olursak sağlayabiliriz. Cenab-ı Hak'tan Ramazan ayının feyz ve bereketinden herkesin yararlanmasını, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermemelerini istiyoruz." sözleriyle iyi dilkelerinde bulundu.