18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi Günü

Aziz milletimiz, bu topraklarda kader birliği yapan insanların; vatan ve milletleri için tek yumruk olduğunu ve bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini Çanakkale’de gösterdi.
“Bugün sahip olduğumuz noktanın değerini anlayabilmek için tarihi çok iyi bilmemiz lazım. Bu toprakların değerini yazanlar; en ağır koşullarda sevdiklerini ve vatanını korumak için insanüstü mücadele verenler, birilerinin boyunduruğu altında yaşamaktansa ölmeyi tercih edenler, dünyaya bu milletin hür ve bağımsız yaşamaktan başka bir yolu asla kabul etmeyeceğini haykıranlardır. Kardeşliğimizi, beraberliğimizi bozmaya yeltenenler, topraklarımıza göz dikenler en ağır ve en anlamlı cevabını yine bu milletin birbirine kenetlenmiş yüreklerinden almıştır. Bu duygularla, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, Türk milletinin bölünmez bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, ebediyete intikal eden ve hayatta olan kahraman gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, sağlıklı yaşam dileyerek saygılarımı sunuyorum.”

İnebolu Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Adına
Şakir İŞERİ