TOBB Manşet Haberleri

TOBB Haber Servisi

"ABD'li yatırımcıları Türkiye'ye daha fazla yatırım yapmaya davet ediyoruz"

Türkiye-ABD Greentech Tech Heyeti Çalışma Yemeği’nde konuşan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, ABD Ticaret Odası ile iki ülke arasındaki iş ilişkilerinin gelişmesi için çalıştıklarını ifade ederken ABD’li yatırımcıları Türkiye’ye daha fazla yatırım yapmaya çağırdı.

Hisarcıklıoğlu, TOBB Hesapları İnceleme Komisyonu üyeleri ile görüştü

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Hesapları İnceleme Komisyonu üyeleri Koray Yolcu, Saffet İnamlık, Tayfun Karataş ve Mustafa Akbıyık ile bir araya geldi.

Kumluca TSO Başkanı Özen’den Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ve Genel Sekreter Mesut Bakar’ı makamında kabul etti.

Hisarcıklıoğlu, Oda Başkanları ile bir araya geldi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Alpaslan, Doğubeyazıt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemal Can, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan ve Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ile bir araya geldi.

Türkiye - Romanya TSO Forumu kuruluşuna ilişkin mutabakat zaptı imzalandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Romanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mihai Daraban ve beraberindeki heyetle TOBB İkiz Kuleler’de bir araya geldi.