TOBB Manşet Haberleri

TOBB Haber Servisi

Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası ile istişare

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu; Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkanı Ali Kamacıoğlu ile KKTC ekonomisi, Türkiye - KKTC iktisadi ve ticari ilişkilerinin geliştirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Türkiye-KKTC Karma İstişari Komitesi Lefkoşa’da toplandı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜRK-İŞ, MEMUR-SEN, KAMU-SEN ve HAK-İŞ Başkanları ile birlikte KKTC’de birlikte çalıştıkları sosyal ve ekonomik kuruluşlarla "Türkiye-KKTC Karma İstişari Komitesi" toplantısına katıldı.

Hisarcıklıoğlu, KKTC’de İhracat Geliştirme Ofisi’ni ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) temasları kapsamında; TOBB ve Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) tarafından imzalanan anlaşma uyarınca KTTO bünyesinde kurulan İhracat Geliştirme Ofisini ziyaret etti.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı ziyaret etti.

Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu ile görüşme

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, beraberinde Türkiye-AB KİK Başkanları’nın da yer aldığı heyetle birlikte Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nu ziyaret etti.