1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

I. İstişare Toplantımızı Gerçekleştirdik

İnebolu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yıl üyelerimiz ile ortak istişare toplantıları düzenleyerek, üyelerimizi hem çalışmalarımız hakkında bilgilendirmek, hem de sorunları, beklentileri ve taleplerini dinlemek üzere bir araya getiriyoruz. İlk olarak Abana ilçemizde Abana, Bozkurt ve Çatalzeytin ilçelerinde faaliyet gösteren üyelerimizin bulunduğu bir toplantı tertip edildi. İnebolu TSO yönetimi olarak her zaman üyelerimizin yanında olduğumuzu, odanın, İnebolu ilçesinde olmasının diğer ilçeler için kesinlikle dezavantaj sağlamadığının bilinmesi gerektiğini belirttik. Karşılıklı soru cevap şeklinde üyelerimizin taleplerini, dilek temennilerini dinlerken odamız personeli Uğur KOCABIYIK Mesleki Yeterlilik Belgesi ve Coğrafi İşaretli ürünler hakkında üyelerimizi bilgilendirdi. Toplantıya katılan tüm üyelerimize teşekkür eder, ticari  faaliyetlerinde başarılar dileriz.